sfeerfotografie met chroma key

Als je meer beleving aan een productfoto wilt toevoegen is een sfeerfoto de juiste oplossing. In tegenstelling tot packshots wordt niet alleen het product, maar ook de setting prominent in beeld gebracht. Vaak worden dit soort foto’s gebruikt als header of gepost op social media.

Eén van de mogelijkheden bij sfeerfotografie is om het product bij ons in de studio te laten fotograferen en deze dan met de chroma-key techniek in virtueel in een omgeving geplakt.

een sfeerfoto gemonteerd in een bestaande foto

specialisten in productfotografie

team fotografie doorNorbert met poppen gesenden 300x291 - productfotografie met chroma key

prijzen sfeerfotografie met chroma key

Het is heel lastig om met sfeerfotografie met vaste prijzen per foto te werken. Er is namelijk altijd tijd nodig om een set op te bouwen. Als deze set voor meerdere foto’s te gebruiken is, wordt de prijs per foto automatisch voordeliger.

Het is meestal wel mogelijk om vooraf een offerte op maat te maken.

Ik wil graag meer informatie een afspraak maken kennis maken een vraag stellen

Wij vinden het fotograferen van sfeerfotografie heel erg leuk en ons team gaat graag voor je aan de slag! We kunnen daarnaast ook bijvoorbeeld packshots of 360 graden maken. Heb je nog een vraag of wil je meteen een afspraak maken? neem dan contact met ons op en vul het onderstaande formulier in! Een mailtje sturen naar [email protected] kan natuurlijk ook.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Scroll to Top
norbert