een sfeerfoto gemonteerd in een bestaande foto

sfeerfotografie met chroma key

Productfotografie met chroma key is een techniek waarbij het product op een effen achtergrond wordt gefotografeerd, meestal in een heldere kleur zoals groen of blauw. Vervolgens kan deze achtergrond worden verwijderd in een beeldbewerkingsprogramma en kan het product worden geplaatst in een andere foto als achtergrond.

Een andere optie is om de productfoto te monteren in een bestaande foto als achtergrond. Hierbij wordt het product gefotografeerd op een passende achtergrond en vervolgens uitgesneden en geplaatst in een andere foto. 

het voordelige alternatief voor fotografie op lokatie

wij verzorgen de fotografie en de edit

 Deze techniek kan helpen om het product op een creatieve en aantrekkelijke manier te presenteren, bijvoorbeeld in een specifieke context of om de productkenmerken te benadrukken.

Het is belangrijk om te zorgen voor consistente belichting en scherpte, ongeacht de techniek die wordt gebruikt bij productfotografie. Ook is het belangrijk om te zorgen voor een natuurlijke uitstraling en dat het product realistisch wordt weergegeven. Wij kunnen helpen om de gewenste uitstraling te bereiken en de foto’s te laten aansluiten bij de identiteit van het merk

productfotografie met chroma key, productfotografie doorNorbert

eertlijk en transparant

prijzen van sfeerfotografie met chroma key

Bij het fotograferen met chroma key is het inderdaad vaak een uitdaging om een passende achtergrondfoto te vinden die aansluit bij het product en de gewenste uitstraling. Daarom bieden wij de mogelijkheid om zelf een achtergrondfoto aan te leveren.

Scroll to Top