wij fotograferen sfeerfotografie
net iets mooier

Sfeerfotografie met producten

Als je meer beleving aan een productfoto wilt toevoegen is een sfeerfoto de juiste oplossing. In tegenstelling tot packshots wordt niet alleen het product, maar ook de setting prominent in beeld gebracht. Vaak worden dit soort foto’s gebruikt als header of gepost op social media.

Omdat er meerdere soorten sfeerfotografie zijn die allemaal hun eigen kostenstructuur hebben, hebben wij deze opgedeeld in de meest voorkomende soorten.

De meest minimalistische vorm van sfeerfotografie is om met blokken en standaards te werken. Wil je meer beleving toevoegen, dan kan dat heel goed met het gebruik van props en accesoires. Is een complete huiselijke, buiten- of industrialistische omgeving nodig, schieten we op het beste op een locatie. Een voordelige alternatief daarvoor is om het product in een betaande stockfoto te monteren. Dat doen wij met behulp van chroma-key.

Ik wil graag meer informatie een afspraak kennis maken

Wij vinden het fotograferen van sfeerfotografie heel erg leuk en ons team gaat graag voor je aan de slag! We kunnen daarnaast ook bijvoorbeeld packshots of 360 graden maken. Heb je nog een vraag of wil je meteen een afspraak maken? neem dan contact met ons op en vul het onderstaande formulier in! Een mailtje sturen naar [email protected] kan natuurlijk ook.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar top
norbert