Sfeerfotografie, maar dan net iets mooier

Met sfeerfotografie staat de sfeer waarin je product gebruikt kan worden centraal, je zorgt voor een beleving in de foto. Dit kan van eenvoudig gaan met standaarden waar je schoenen op of tegenaan zet zodat de foto’s niet statisch zijn, tot het aankleden van een volledige set. De aandacht ligt uiteraard ook op je producten maar minder expliciet dan bij productfotografie of 360 graden foto’s.

specialisten in productfotografie

team fotografie doorNorbert met poppen gesenden 300x291 - Sfeerfotografie

Wanneer zijn geschikt sfeerfoto’s geschikt?

Sfeerfoto’s kunnen in principe voor alle producten gebruikt worden maar zijn vooral erg geschikt voor producten die vanwege visuele aspecten gekocht worden. Denk aan schoenen, wijnglazen, lingerie enzovoorts. Jouw klant koopt deze producten omdat hij ze mooi vindt, hierbij is sfeer een zeer belangrijke factor.

Doordat jouw klant een gezellige borreltafel ziet met een plank met hapjes, een mooie gedekte tafel, de juiste verlichting en jouw glazen gevuld met wijn zal hij daar eerder een positief gevoel bij krijgen dan wanneer je alleen het lege glas als standaard productfoto laat zien. Hierdoor zal je klant eerder overgaan tot het kopen van jouw product en is zelfs eerder bereid om hier meer voor te betalen dan wanneer je een standaard productfoto laat zien.

Ik wil graag meer informatie een afspraak maken kennis maken een vraag stellen

Wij vinden het fotograferen van sfeerfotografie heel erg leuk en ons team gaat graag voor je aan de slag! We kunnen daarnaast ook bijvoorbeeld packshots of 360 graden maken. Heb je nog een vraag of wil je meteen een afspraak maken? neem dan contact met ons op en vul het onderstaande formulier in! Een mailtje sturen naar [email protected] kan natuurlijk ook.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Scroll to Top
norbert