modelvideo

een kort filmpje met een echt model

Een modelvideo is bij fotografie van fashion een leuke toevoeging op de statische packshot. Een echt model showt in een kort filmpje de kleding van verschillende kanten. Het lijkt dus wel of er een catwalk in je huiskamer staat!

De filmpjes worden zo opgenomen dat ze in de ‘loopingmodus’ op een website of webshop gedraaid kunnen worden. De filmpjes duren slechts 12 tot 16 seconden en zijn daarom ook heel goed op Instagram of tiktok te gebruiken.

echte kleuren

zelfde kleuren bij video en foto's

Bij doorNorbert begrijpen we dat een van de grootste uitdagingen bij het runnen van een webshop is om ervoor te zorgen dat klanten tevreden zijn met hun aankoop. Het voorkomen van retouren is daarom van groot belang. 

Door onze gekalibreerde apparatuur en ons oog voor detail, kunnen wij ervoor zorgen dat de kleuren in jouw foto’s en video’s zo realistisch mogelijk zijn. Zo krijgen jouw klanten een nauwkeurig beeld van jouw producten en zullen ze minder snel teleurgesteld zijn wanneer ze hun aankoop ontvangen. Dit vermindert niet alleen het aantal retouren, maar het verhoogt ook de klanttevredenheid en loyaliteit. 

Breng daarom je zowel je fotografie als video’s onder bij één partij. Wij willen dit in ieder geval graag voor jullie verzorgen.

 
modelvideo, productfotografie doorNorbert
team productfotografie doorNorbert

specialisten beeld van kleding

transparant, eerlijk en met vaste prijzen

modelvideo prijzen

Scroll to Top