modelvideo

een kort filmpje van een echt model dat de kleding presenteert

Een modelvideo is bij fotografie van fashion een leuke toevoeging op de statische packshot. Een echt model showt in een kort filmpje de kleding van verschillende kanten. Het lijkt dus wel of er een catwalk in je huiskamer staat!

De filmpjes worden zo opgenomen dat ze in de ‘loopingmodus’ op een website of webshop gedraaid kunnen worden. De filmpjes duren slechts 12 tot 16 seconden en zijn daarom ook heel goed op Instagram te gebruiken. 

voordelen van een modelvideo

Onze productfoto’s kom je o.a. tegen bij

Wij zien modelvideo's als een goede add-on op productfoto's. Wanneer de filmpjes samen met de packshots gemaakt worden zijn deze extra voordelig te creëren.

prijzen modelvideo's

Transparant, eerlijk en zoveel mogelijk met vaste prijzen

Onze werkwijze is duidelijk en daarom werken wij het liefste met vaste prijzen per video. Het is dan ook belangrijk dat de producten onverpakt en fotografeer-klaar aangeleverd worden. 

Ook kunnen wij met op basis van een uurtarief  werken. Dat is bijvoorbeeld ideaal wanneer je de aankleding zelf wil verzorgen of wanneer je speciale wensen hebt.

onze klanten kiezen

producten op te sturen 89%
pack shots 76%
een jpg afbeelding 65%
een 100% witte achtergrond 93%

waar kunnen wij je verder mee helpen?

fotografie doorNorbert 210303 162750 684x1024 - modelvideo

Wij vinden het maken van modelvideo’s altijd een mooie uitdaging. Meestal doen we dat in combinatie met het maken van packshots. Maar we kunnen bijvoorbeeld ook sfeerfoto’s of 360 graden foto’s voor je maken.


Heb je nog een vraag of wil je meteen een afspraak maken? neem dan contact met ons op! Een mailtje sturen naar [email protected] kan natuurlijk ook.

Ik wil graag meer informatie een afspraak maken kennis maken een vraag stellen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Scroll to Top
norbert