Kosten van productfotografie | scherpe prijzen

kosten productfotografie

Niet alleen onze foto's, maar ook onze prijzen zijn scherp.

packshots

vanaf €6,36

modelvideo's

vanaf €50,-

360 graden fotografie

vanaf €29,75

nabewerkingen

vanaf €0,45

productfotografie packshot kleding product invisible man soort kleur 14 768x768 - Prijzen van productfotografie

Prijzen Packshot

Een pack shot is een productfoto van een compleet product of een detail. De foto wordt op een 100% witte achtergrond of transparante achtergrond geleverd.

Onze werkwijze is duidelijk en daarom werken wij het liefste met vaste prijzen per product. Het is dan ook belangrijk dat de producten onverpakt en fotografeer-klaar aangeleverd worden.

Ook kunnen wij met een mix van uurtarief en stukprijs werken. Dat is bijvoorbeeld ideaal wanneer de styling door jezelf verzorgd wordt.

bereken zelf wat het kost

Productfotografie liveshoot kleding blazer mode oranje geruit 768x768 - Prijzen van productfotografie

prijzen Modelvideo

Een modelvideo is een kort filmpje waar een model de kleding van alle kanten laat zien. Het is alsof je een catwalk in de huiskamer hebt. Een hele leuke nieuwe manier om meer productbeleving toe te voegen.

Het liefste werken wij met vaste prijzen voor modelvideo's. Maar er is nog veel meer mogelijk. Voor speciale wensen maken wij graag een offerte op maat.

bereken zelf wat het kost

productfotografie 360 graden fotografie technische onderdelen spare parts 5 768x768 - Prijzen van productfotografie

Prijzen 360 productfotografie

In veel gevallen is een 360 graden productfoto de beste manier om een product online te showen. Je klanten kunnen het product zelf ronddraaien en inzoomen.

Om het product te laten draaien moeten de foto's in een viewer geplaatst worden. Je kunt door ons enkel de foto's laten maken of de foto's in een draaiend model ontvangen.

Met de gratis plugin is deze viewer zonder jaarlijkse kosten op alle gangbare web sites en web shop te plaatsen.

bereken zelf wat het kost

productfotografie packshot computer grijs 768x548 - Prijzen van productfotografie

Prijzen fotobewerkingen

Natuurlijk begint alles met een goede productfoto, maar met het bewerken van foto's lossen we problemen op die enkel of sneller in Photoshop te maken zijn.

Een aantal bewerkingen doen wij kosteloos omdat wij vinden dat dit bij goede productfoto's hoort. Voor kleding hebben wij een aantal extra bewerkingsmogelijkheden. Die worden vooral bij packshots toegepast.

Scroll naar top