tips and trick voor productfotografie

Algemene vragen over productfotografie

Heb je vragen over productfotografie? Die beantwoorden wij graag! Wij hebben de meest voorkomende vragen (met antwoorden) op een rijtje gezet.

Dit kun je doen door het product of de producten zelf te brengen of te laten bezorgen door een pakketbezorger. In onze blog kun je meer lezen over  de do’s en de dont’s bij het versturen van producten.

Ja, dat kan! Voor onze vaste klanten registreren wij de opstelling van het beste licht en camera voor het product. Bij het fotograferen van een nieuwe serie producten laden wij dit vervolgens in.

Daarnaast is alle apparatuur waarmee wij werken gekalibreerd. In onze blog over echte kleuren bij productfotografie, kun je daar alle over lezen.

Ja, dat kan maar hoeft niet. Eventuele verpakkings- en verzendkosten brengen wij tegen kostprijs in rekening. Als je de producten niet meer retour wilt, kan dat natuurijk ook.

Onze camera’s lenzen en beeldschermen zijn gekalibreerd. De opnames die je van ons krijgt zijn daarom ‘kleur-echt’. Het beeldscherm van jouw klant is zelden gekalibreerd. Daarom kunnen kleuren voor een ander er bij iedereen er net iets anders uitzien.

In onze blog over echte kleuren bij productfotografie, kun je daar alle over lezen.

Ja, dat mag! De foto’s worden vrij van rechten opgeleverd. Je mag de foto’s zonder onze toestemming niet doorverkopen maar wel aan iedereen verspreiden als je dat zonder kosten doet.

Ja, dat kan. Dat doen wij regelmatig voor onze klanten.

Ja, dat kan! De producten moeten dan gelabeld aangeleverd worden zodat wij weten welk artikel welk nummer heeft.

lees ook

Scroll to Top