packshots laten maken

wij fotograferen ook pack shots net iets mooier

Je product in de picture zetten, dat is letterlijk wat we doen tijdens het maken van de beste packshots in Nederland. Een goede productfoto zorgt, zoals je ongetwijfeld weet, voor een beter conversiepercentage op jouw webshop. Uiteraard is het doel van de foto erg belangrijk, wil je het alleen op de website zetten of wil je het ook gebruiken in drukwerk?

Wij denken graag met jullie mee en kijken op welke manier we het product net even wat beter naar voren kunnen laten komen. Wil jij ook packshots laten maken, maak online je offerte.

bereken je prijs
vraag meer info

welke producten zijn er

geschikt om packshots te laten maken

Het antwoord op deze vraag is eigenlijk heel eenvoudig, alle producten zijn geschikt voor het maken van een packshot. Een packshot foto is namelijk een productfoto waarbij het enkel om het product gaat. 

We hebben meerdere soorten producten mogen fotograferen, van patisserie tot kleding en van scooters tot cosmetica. Voor elke soort product hebben wij de juiste fotoapparatuur in huis, de juiste mensen in dienst en hebben we altijd een creatief idee hoe we dit het beste naar voren kunnen laten komen. Dus ook jij kunt packshots laten maken.

makkelijker kunnen we het niet maken

productfoto's echt perfect krijgen

Nadat we de foto gemaakt hebben is stap 1 afgerond. Nu moet je productfoto nog écht van het scherm afspatten! Wij zorgen dus voor de juiste bewerking van de foto’s, maken de echte kleuren zichtbaar en zorgen voor een egale, vaak witte, achtergrond. Zo komen we tot de perfecte foto van jouw product.

Wil je nou nog meer en nog uniekere foto’s, kijk dan ook eens naar onze 360 graden foto’s, met deze foto’s kun je het product van alle kanten bekijken heeft je website een nog professionelere uitstraling. Wil je ook packshots laten maken, neem dan snel contact met ons op of bereken onderaan gratis en vrijblijvend je prijs, we helpen je graag aan de net wat mooiere foto.

team productfotografie doorNorbert

persoonlijk contact maakt het verschil

Transparant, eerlijk en zoveel mogelijk met vaste prijzen

bereken direct je prijs
Scroll to Top