team doornorbert

fotografie doorNorbert 220207 104042 3 1024x768 - team doorNorbert

Bij productfotografie wordt het verschil door mensen gemaakt. Misschien doet de naam een eenmanszaak vermoeden,  maar doorNorbert bestaat uit een team van mensen. Allemaal met dezelfde energieke en vindingrijke manier van werken. Die ‘handtekening’ is zichtbaar in onze productfoto’s en in onze werkwijze. Productfoto’s laat je daarom maken doorNorbert!

fotografie doorNorbert potretfoto norbert reijngoud 768x1151 - team doorNorbert

Norbert

Norbert heeft jarenlang als manager bij verschillende multinationals gewerkt en gaf daar leiding aan afdelingen welke webshops en technische documentatie maakte. Het onderdeel fotografie bleek altijd lastig te regelen. Die praktijkervaring gebruikt hij nu om klanten te voorzien van goed, voordelig en veel beeldmateriaal.

Norbert speelt jazz en wielrent graag. Zijn favoriete sport is ijshockey (maar dat wel vanaf de tribune). Daarnaast is hij bestuurslid van de Bedrijfskring van Heerhugowaard.

fotografie doorNorbert potretfoto lieke 768x1151 - team doorNorbert

Lieke

Lieke heeft diverse opleidingen op het gebied van styling en fashion gedaan. Ze is het rustpunt in de organisatie maar heeft ook een enorme wilskracht om alles perfect op de foto te krijgen. Heb je bijzondere styling wens? Vraag dan Lieke om met een idee te komen. Niets is haar te gek en ze heeft voor (bijna) alles een oplossing,

Hoewel Lieke misschien wat verlegen oogt is ze liefhebber op stoerdere sporten als mountainbiken en rijdt ze graag paard. Daarnaast is ze als getogen Schagense altijd in voor een feestje en is het voor haar zelden te laat!

fotografie doorNorbert potretfoto kathi 768x1151 - team doorNorbert

Kathi

Kathi heeft een achtergrond in de mode- en kledingindustrie en heeft jarenlang bij een toonaangevend lingeriemerk op het hoofdkantoor gewerkt. Met een kleine moeite kleed ze alles net iets mooier aan en strijkt ze elke ongewilde plooi glad. Daarnaast is Kathi de vliegende keep van ons team.

Kathi houdt van tuinieren en wordt heel blij van alles wat groeit en bloeit. Als geboren Oostenrijkse bakt ze regelmatig heerlijke taarten en koekjes!

fotografie doorNorbert 220207 110324 e1646740139809 768x1152 - team doorNorbert

Thomas

Thomas kan niet enkel fotograferen maar heeft ook bovengemiddelde photoshop skills. Alles maakt hij net iets mooier (of juist iets lelijker als een klant dat wilt). Thomas is altijd in voor een goed en humorvol gesprek en heeft voor alles (uiteindelijk) een oplossing.

Thomas is een ware fan van Nirvana. Een groep die al opgehouden was met bestaan voordat hij geboren was.

fotografie doorNorbert 220207 161246 e1646740184411 684x1024 - team doorNorbert

Kim

Kim is van oorsprong stylist maar kan ondertussen ook heel goed fotograferen. De ideale combinatie dus voor productfotografie waar het juist positioneren van de artikelen key is voor een mooie foto.

In het weekend kan je haar vinden op haar mountainbike en skateboard. Kim lijkt heel rustig en dat is ze ook!

Deze mensen wil ik in het echt ontmoeten!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Scroll to Top