wij fotograferen sfeerfoto's
net iets mooier

Als je meer beleving aan een productfoto wilt toevoegen is een sfeerfoto de juiste oplossing. In tegenstelling tot packshots wordt niet alleen het product, maar ook de setting prominent in beeld gebracht. Vaak worden dit soort foto’s als headers of social media gebruikt.

Dé specialisten in sfeerfotografie

prijzen sfeerfotografie

Transparant en eerlijk

De prijs van sfeerfotografie is afhankelijk van materiaal- en opbouwkosten voor de set. Als deze set voor meerdere foto’s te gebruiken is, wordt de prijs per foto automatisch voordeliger.

Natuurlijk is het wel mogelijk om vooraf een offerte op maat te maken.

Het is heel lastig om met sfeerfotografie met vaste prijzen per foto te werken.

Er is namelijk altijd tijd nodig om een set op te bouwen. Als deze set voor meerdere foto’s te gebruiken is, wordt de prijs per foto automatisch voordeliger. Daarnaast spelen de gebruikte materialen ook een rol in de kostprijs. Het is bijvoorbeeld veel duurder om met bladgoud te werken dan met aluminiumfolie.

Het is meestal wel mogelijk om vooraf een offerte op maat te maken.

Ik wil graag meer informatie een afspraak maken kennis maken een vraag stellen

Wij vinden het fotograferen van sfeerfotografie heel erg leuk en ons team gaat graag voor je aan de slag! We kunnen daarnaast ook bijvoorbeeld packshots of 360 graden maken. Heb je nog een vraag of wil je meteen een afspraak maken? Neem dan contact met ons op en vul het onderstaande formulier in! Een mailtje sturen naar [email protected] kan natuurlijk ook.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Scroll to Top
norbert