een sfeerfoto buiten of juist binnen op een gave plek

sfeertfotografie op locatie

sfeerfotografie op locatie, productfotografie doorNorbert

Een sfeerfoto is de ideale oplossing als je meer beleving aan een productfoto wilt toevoegen. In tegenstelling tot packshots wordt bij een sfeerfoto niet alleen het product, maar ook de setting prominent in beeld gebracht. Deze foto’s worden vaak gebruikt als header of geplaatst op social media.

Sfeerfotografie biedt de mogelijkheid om het product op locatie te fotograferen en daarbij te werken met modellen. Door het product in een omgeving te plaatsen en modellen te gebruiken, kunnen kijkers zich beter voorstellen hoe het product er in het echt uitziet en hoe het gebruikt kan worden.

met of zonder modellen

productfoto's op lokatie

Wij geloven dat sfeerfotografie op locatie een krachtige manier is om jouw producten te presenteren en jouw merk te promoten. Of je nu een productlijn hebt die je wilt lanceren of gewoon op zoek bent naar nieuwe manieren om jouw bestaande producten te promoten, wij kunnen jou helpen.

Onze sfeerfotografie op locatie kan worden gebruikt voor diverse toepassingen, waaronder productcatalogi, websites, sociale media en reclamemateriaal. 

sfeerfotografie op locatie, productfotografie doorNorbert

een cruciale stap

het bewerken van de foto's

Een goede sfeerfoto begint met het maken van een goede foto. Bij de nabewerking kunnen wij nog veel sfeerbepalende elementen aanpassen, zoals de kleur van het licht. Op die manier kunnen wij op elk moment van de dag foto’s maken die de sfeer creëren die jij voor ogen hebt.

Zo kunnen we bijvoorbeeld midden op de dag foto’s maken die het idee geven dat de zon net opkomt of al een uurtje onder is. Door de juiste kleurinstellingen en belichting toe te passen, kunnen we de gewenste sfeer in de foto brengen en een unieke en onvergetelijke indruk creëren.

eertlijk en transparant

prijzen van sfeerfotografie op locactie

Om deze foto’s te maken, werken wij op basis van een uurtarief, zowel voor de fotografie als voor de edit. Wij kunnen vaak in een korte tijd heel veel goede foto’s maken. De prijs per foto valt daarom vaak erg mee.

Scroll to Top