sfeerfotografie
van producten op locatie

Als je meer beleving aan een productfoto wilt toevoegen is een sfeerfoto de juiste oplossing. In tegenstelling tot packshots wordt niet alleen het product, maar ook de setting prominent in beeld gebracht. Vaak worden dit soort foto’s gebruikt als header of gepost op social media.

Eén van de mogelijkheden bij sfeerfotografie is om het product op locatie te fotograferen. Ook kun je dan met modellen werken.

specialisten in productfotografie

fotografie doorNorbert 220207 104042 768x576 - sfeerfotografie op locatie

niet alleen de fotografie maar ook de edit is cruciaal

Een goede sfeerfoto begin met het maken van een goede foto. In de edit kunnen wij nog heel veel sfeerbepalende elementen wijzigen zoals de kleur van het licht.

Op die manieren kunnen wij  midden op de dag foto’s maken die het idee geven of het zonnetje net op gaat of juist al een uurtje onder is.

laptop macbook black - sfeerfotografie op locatie

prijzen sfeerfotografie op locactie

Het is heel lastig om met sfeerfotografie met vaste prijzen per foto te werken. Er is namelijk altijd tijd nodig om een set op te bouwen. Als deze set voor meerdere foto’s te gebruiken is, wordt de prijs per foto automatisch voordeliger.

Het is meestal wel mogelijk om vooraf een offerte op maat te maken.

Ik wil graag meer informatie een afspraak kennis maken

Wij vinden het fotograferen van sfeerfotografie heel erg leuk en ons team gaat graag voor je aan de slag! We kunnen daarnaast ook bijvoorbeeld packshots of 360 graden maken. Heb je nog een vraag of wil je meteen een afspraak maken? neem dan contact met ons op en vul het onderstaande formulier in! Een mailtje sturen naar [email protected] kan natuurlijk ook.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar top
norbert