sfeerfotografie met accesoires

Als je meer beleving aan een productfoto wilt toevoegen is een sfeerfoto de juiste oplossing. In tegenstelling tot packshots wordt niet alleen het product, maar ook de setting prominent in beeld gebracht. Vaak worden dit soort foto’s gebruikt als header of gepost op social media.

Eén van de mogelijkheden bij sfeerfotografie is om het product met accessoires te fotograferen. Ook voegt is de keuze van de achtergrond belangrijk.

sfeerfoto's met extra beleving

specialisten in productfotografie

team fotografie doorNorbert met poppen gesenden 300x291 - sfeerfotografie met accesoires

prijzen sfeerfotografie met accesoires

De kosten van sfeerfotografie van accessoires zijn zeer uiteenlopend. Een sfeerfoto bij ons in de studio is namelijk een stuk sneller gemaakt dan een foto op locatie. Toch kunnen wij voor de meestvoorkomende shoots bij ons in de studio een prijslijst opgemaakt.

Wij hebben de volgende mogelijkheden;

a. je kunt een keuze maken uit onze beschikbare accessoires
b. je kunt zelf accessoires aanleveren
c. wij kunnen in overleg ontbrekende props aanschaffen

Ik wil graag meer informatie een afspraak maken kennis maken een vraag stellen

Wij vinden het fotograferen van sfeerfotografie heel erg leuk en ons team gaat graag voor je aan de slag! We kunnen daarnaast ook bijvoorbeeld packshots of 360 graden maken. Heb je nog een vraag of wil je meteen een afspraak maken? neem dan contact met ons op en vul het onderstaande formulier in! Een mailtje sturen naar [email protected] kan natuurlijk ook.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Scroll to Top
norbert