PF DN 1 - Packshots van fitnesskleding
fotografie doorNorbert 220209 111620 1 700x700 - Packshots van fitnesskleding

sportkleding

packshots van sportkleding laten maken

Goede productfoto’s zijn cruciaal voor elke webshop, en dat geldt zeker voor webshops die kleding verkopen. Het hoge aantal retouren bij sportkleding webshops kan worden verminderd door realistische en kleurechte productfoto’s, die de klant precies laten zien wat ze kunnen verwachten.

Bij ons ben je aan het juiste adres voor hoogwaardige productfotografie van kleding. Onze ervaren fotografen beschikken over de nieuwste apparatuur en technische kennis om prachtige, kleurechte productfoto’s te creëren die bijdragen aan de verkoop van jouw producten en het verminderen van het retourpercentage.

Ons doel is om jou te helpen bij het verbeteren van de conversie van jouw producten en het verminderen van het aantal retouren. 

sportkleding 16 768x1151 - Packshots van fitnesskleding
sportkleding  768x1152 - Packshots van fitnesskleding
sportkleding 17 768x1151 - Packshots van fitnesskleding
sportkleding 19 768x1151 - Packshots van fitnesskleding

Wel of niet op de pop fotograferen

We kunnen de sport kleding als flat-lay fotograferen, hierbij krijg je packshots waarbij we de kleding netjes neerleggen op een ondergrond. Maar nog mooier is het fotograferen op een pop of model hierbij zien mensen gelijk hoe het eruit ziet als het kledingstuk wordt gedragen.

Als je het nog mooier wilt maken dan kunnen we ook sfeerfotografie inzetten, 360 graden fotografie is ook een goede optie voor de luxere kledingstukken. Het fotograferen op een pop geeft een natuurlijke resultaat en zal een klant eerder verleiden om tot aankoop over te gaan.

kledingfotografie met echte kleuren 1 768x768 - Packshots van fitnesskleding
Add Your Tooltip Text Here

met echte kleuren

jouw sportkleding packshots net even mooier, maar hoe?

Voor mensen die niet dagelijks fotograferen kan het moeilijk zijn om goede productfoto’s van sport kleding te maken. De kleuren lijken steeds heel anders en de kleding kan er gekreukt uitzien. Om nog maar te zwijgen van de tijd die het kost om foto’s te maken en ze daarna te bewerken

Met onze styling skills zorgen wij er voor dat de kleding er op zijn mooist uitziet op onze speciale paspoppen. Wil je de kleding nog realistischer laten fotograferen? Wij hebben jarenlange ervaring in productfotografie met echte modellen en gebruik de nieuwste apparatuur en software om de kleuren en texturen van jouw kleding echt en perfect vast te leggen.

team fotografie doorNorbert met poppen gesenden 768x744 - Packshots van fitnesskleding
team productfotografie doorNorbert

specialisten in fotografie van kleding

transparant, eerlijk en met vaste prijzen

fitnesskleding fotografie prijzen

Scroll to Top