PF DN 1 - Packshots van sokken
sokken 768x768 - Packshots van sokken

productfotografie van sokken

packshots van sokken laten maken

We begrijpen dat voor je klanten de details van de sokken belangrijk zijn bij het maken van een keuze. Daarom besteden we veel aandacht aan het vastleggen van deze details. Hierdoor kunnen we de klant een zo nauwkeurig mogelijk beeld geven van het product.

Onze productfotografie van packshots van sokken kan helpen om het aantal retouren te verminderen en de conversie te verhogen. Door de sokken op een duidelijke en aantrekkelijke manier te presenteren, kunnen klanten een weloverwogen keuze maken. Dit verhoogt de kans dat ze tevreden zijn met hun aankoop en het product niet hoeven te retourneren.

bereken direct je prijs
productfotograaf kleding packshot sokken school 768x768 - Packshots van sokken
productfotografie kleding packshot sokken cupido onderkant 768x768 - Packshots van sokken
productfotograaf kleding packshot sokken school onderkant 768x768 - Packshots van sokken
productfotograaf kleding packshot sokken tijger 768x768 - Packshots van sokken

productfoto's met echte kleuren

packshots van sokken laten maken

Bij packshots van sokken is het belangrijk om de sokken duidelijk en aantrekkelijk te presenteren. Het doel van een packshot is om de klant een duidelijk beeld te geven van het product, zodat ze een weloverwogen keuze kunnen maken.

Met packshots van sokken besteden wij daarom veel aandacht aan het kiezen van de juiste achtergronden en belichting. We maken gebruik van professionele apparatuur en technieken om de sokken op de beste manier vast te leggen. Hierdoor kunnen we de sokken zo duidelijk en aantrekkelijk mogelijk presenteren.

fotografie doorNorbert 210430 143434 1024x1024 - Packshots van sokken
fotografie van sokken echte kleuren 1024x1024 - Packshots van sokken

maar dan net even mooier

fotografie van sokken

Voor mensen die niet dagelijks fotograferen kan het moeilijk zijn om goede productfoto’s van sokken te maken. De kleuren lijken steeds heel anders en de sokken kunnen er gekreukt uitzien. Om nog maar te zwijgen van de tijd die het kost om foto’s te maken en ze daarna te bewerken. 

Met onze styling skills zorgen wij ervoor dat jullie sokken er op zijn mooist uitziet. Dat kan via de flat-lay techniek maar ook met onze speciale voetstukken. Wil je de sokken nog realistischer laten fotograferen? Wij hebben jarenlange ervaring in productfotografie met echte modellen.

team fotografie doorNorbert met poppen gesenden 768x744 - Packshots van sokken

specialisten in fotografie van stoffen

transparant, eerlijk en zoveel mogelijk met vaste prijzen

onze prijzen voor packshots

Wij werken met prijscategorieën voor onze productfotografie. Deze prijscategorieën zijn gebaseerd op verschillende kenmerken van producten, waaronder het aantal losse voorwerpen per product, de grootte, of het glimt en of het product uit zichzelf kan blijven staan.

bereken direct je prijs
Scroll to Top