PF DN 1 - Packshots van parketdelen
packshot parket assorti 1024x1024 - Packshots van parketdelen

natuurlijke productfoto's

Packshots van parketdelen

Bij productfotografie van parket is het belangrijk om de prachtige details en texturen van het hout vast te leggen. Parket is een luxe en stijlvolle keuze voor vloeren en het is essentieel om de natuurlijke uitstraling en de kwaliteit van het materiaal zo goed mogelijk te presenteren.

Onze professionele fotografen hebben de juiste expertise en apparatuur om parket op de beste manier vast te leggen. We besteden veel aandacht aan de belichting en compositie om de details en texturen van het hout zo goed mogelijk naar voren te laten komen. Hierdoor creëren we foto’s die de kwaliteit van het parket weerspiegelen en de klant een realistisch beeld geven van het product.

packshot parket 07 300x300 - Packshots van parketdelen
packshot parket 11 300x300 - Packshots van parketdelen
packshot parket 08 300x300 - Packshots van parketdelen
packshot parket 09 300x300 - Packshots van parketdelen

egaal belichte productfoto's met echte kleuren

packshots van parket laten maken?

Of je nu parket produceert of verkoopt, onze productfotografie van parket zal helpen je de parketten op de beste manier te presenteren. Door de kleur zo natuurlijk mogelijk vast te leggen, kunnen klanten vertrouwen op de werkelijke kleur van het parket.

Of je nu pack shots of sfeerfotografie nodig hebt, wij bieden de flexibiliteit om op locatie te fotograferen of in onze eigen studio. In onze professionele fotostudio beschikken we over alle benodigde apparatuur en middelen om jouw producten op de best mogelijke manier vast te leggen. 

Mocht het zo zijn dat je liever op locatie fotografeert, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. We beschikken over de juiste apparatuur om op locatie pack shots te maken, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de foto’s.

packshot parket 16 1024x1024 - Packshots van parketdelen
packshot parket echte kleuren 1024x1024 - Packshots van parketdelen

veeg de vloer aan met je concurrenten

presenteer je product met professionele productfoto's van parket

Bij productfotografie van parket is het niet alleen belangrijk om de prachtige details en texturen van het hout vast te leggen, maar ook om de complete oppervlakte egaal te belichten. Ook is het essentieel om ervoor te zorgen dat de kleur op de foto’s overeenkomt met de werkelijke kleur van het parket, zodat klanten een realistisch beeld krijgen van het product.

Onze professionele fotografen hebben de expertise en apparatuur om parket kleurecht met een egale belichting vast te leggen. We maken gebruik van de juiste belichting en kleurkalibratie om ervoor te zorgen dat de kleur van het parket op de foto’s zo natuurlijk mogelijk is. Hierdoor krijgen klanten een realistisch beeld van het parket en kunnen ze een weloverwogen keuze maken.

fotografie doorNorbert team 2 768x768 - Packshots van parketdelen
team productfotografie doorNorbert

productfotografie door pro's

transparant, eerlijk en zoveel mogelijk met vaste prijzen

onze prijzen voor packshots

Wij werken met prijscategorieën voor onze productfotografie. Deze prijscategorieën zijn gebaseerd op verschillende kenmerken van producten, waaronder het aantal losse voorwerpen per product, de grootte, of het glimt en of het product uit zichzelf kan blijven staan.

bereken direct je prijs
Scroll to Top