Packshots van meubelen, productfotografie doorNorbert

duidelijke productfoto's

Packshots van meubelen

Bij packshots van meubelen is het belangrijk om de meubelen zo duidelijk  mogelijk te presenteren. Het doel van een packshot is om de klant een duidelijk beeld te geven van het product, zodat ze een weloverwogen keuze kunnen maken.

Bij onze packshots van meubelen besteden we daarom veel aandacht aan het kiezen van de juiste  belichting. We maken gebruik van professionele apparatuur en technieken om de meubelen op de beste manier vast te leggen. Hierdoor kunnen we de meubelen zo duidelijk en aantrekkelijk mogelijk presenteren.

bereken je prijs
vraag meer info

wij zien die meubels wel ziten!

wij maken packshots van meubelen op lokatie of bij ons in de studio

Onze studio is volledig uitgerust om de meubelen op de beste manier vast te leggen. We maken gebruik van professionele belichting en achtergronden om de meubelen op de juiste manier te presenteren. Dit zorgt voor een uniforme uitstraling van alle foto’s, wat belangrijk is voor het creëren van een consistente uitstraling van jouw merk en producten.

Als je liever een fotoshoot op locatie wilt, dan komen we graag naar je toe. We brengen alle benodigde apparatuur en benodigdheden mee om de meubelen op de beste manier vast te leggen. 

Packshots van meubelen, productfotografie doorNorbert

simpel, snel en doeltreffend

onze werkwijze

stuur je producten op

Stuur je producten naar ons toe of kom ze persoonlijk langs brengen. Wij zorgen voor een veilige opslag tot aan de fotoshoot.

wij fotografereen

Ons team van professionals fotografeert jouw producten. Na de shoot zorgen we ook voor de nodige nabewerking.

je ontvangt je bestanden digitaal

Je ontvangt de bewerkte foto's digitaal. Daarna sturen we je producten veilig en snel terug. Zo is het gehele proces moeiteloos en efficiënt.

team productfotografie doorNorbert

productfotografie specialisten

transparant, eerlijk en zoveel mogelijk met vaste prijzen

onze prijzen voor packshots

bereken direct je prijs
Scroll to Top