Packshots van lingerie, productfotografie doorNorbert

productfotografie van lingerie

packshots van lingerie laten maken

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om je lingeriecollectie op een stijlvolle en aantrekkelijke manier te presenteren aan jouw klanten. Het maken van packshots van lingerie is een echt vak.

Onze ervaren fotografen hebben de expertise en de apparatuur om jouw lingeriecollectie op de best mogelijke manier vast te leggen. Of het nu gaat om BH’s, slips, kousen of corsetten, we zorgen ervoor dat jouw lingerie optimaal tot zijn recht komt en de klant direct overtuigd is van de kwaliteit van jouw producten.

We begrijpen dat het belangrijk is om je lingerie op een realistische manier te laten zien, met aandacht voor pasvorm en uitstraling. Daarom werken we ook graag met echte modellen, om de lingerie op een natuurlijke en overtuigende manier te presenteren.

bereken je prijs
vraag meer info
Packshots van lingerie, productfotografie doorNorbert

productfoto's met echte kleuren

wij fotograferen ook met modellen

We begrijpen dat het belangrijk is om je lingeriecollectie zo goed mogelijk te presenteren en potentiële klanten te overtuigen van de kwaliteit van je producten. Daarom werken we graag met echte modellen, om de pasvorm en uitstraling van jouw lingerie op een realistische manier te laten zien.

In onze professionele fotostudio beschikken we over alle benodigde middelen om de juiste sfeer te creëren en de lingerie op een stijlvolle manier te presenteren. We nemen de tijd om de juiste poses en belichting te vinden, zodat jouw lingeriecollectie optimaal tot zijn recht komt.

Ben je geïnteresseerd in een lingerie fotoshoot met echte modellen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, of vraag direct een offerte aan. Wij helpen je graag bij het presenteren van jouw lingeriecollectie op een aantrekkelijke en professionele manier.

egaal belicht en met oog voor details

wij fotografen packshots van lingerie net even mooier

Voor mensen die niet dagelijks fotograferen kan het moeilijk zijn om goede productfoto’s van lingerie te maken. De kleuren lijken steeds heel anders en de kleding kan er gekreukt uitzien. Om nog maar te zwijgen van de tijd die het kost om foto’s te maken en ze daarna te bewerken. 

Met onze styling skills zorgen wij ervoor dat jullie kleding er op zijn mooist uitziet. Dat kan via de flat-lay techniek maar ook op onze speciale paspoppen. Wil je de kleding nog realistischer laten fotograferen? Wij hebben jarenlange ervaring in productfotografie met echte modellen en gebruik de nieuwste apparatuur en software om de kleuren en texturen van jouw kleding echt en perfect vast te leggen.

Packshots van lingerie, productfotografie doorNorbert

simpel, snel en doeltreffend

onze werkwijze

stuur je producten op

Stuur je producten naar ons toe of kom ze persoonlijk langs brengen. Wij zorgen voor een veilige opslag tot aan de fotoshoot.

wij fotografereen

Ons team van professionals fotografeert jouw producten. Na de shoot zorgen we ook voor de nodige nabewerking.

je ontvangt je bestanden digitaal

Je ontvangt de bewerkte foto's digitaal. Daarna sturen we je producten veilig en snel terug. Zo is het gehele proces moeiteloos en efficiënt.

team productfotografie doorNorbert

specialisten in fotografie van stoffen

transparant, eerlijk en met vaste prijzen

dameskleding fotografie prijzen

bereken direct je prijs
Scroll to Top