PF DN 1 - Packshots van kinderkleding
fotografie doorNorbert 221123 070606 768x768 - Packshots van kinderkleding

kinderkleding

packshots van kinderkleding laten maken

Goede productfoto’s zijn voor iedereen van belang maar zeker bij kinderkleding. Of het nu gaat om shirts, broeken of badkleding, webshops met kinderkleding hebben het hoogste percentage retouren van alle webshops. Hierbij zijn de verkeerde maat, of het product ziet er toch niet zo uit als verwacht, de meest gehoorde redenen. 

Realistische packshots van kinderkleding met nadruk op kleurechtheid zorgt ervoor dat de klant precies weet wat ze krijgt en verlaagt het aantal retouren. 

We helpen je graag aan de juiste foto’s voor de perfecte conversie van jouw producten en een zo laag mogelijk retourpercentage

fotografie doorNorbert 221123 070606 10 768x768 - Packshots van kinderkleding
fotografie doorNorbert 221123 070606 9 768x768 - Packshots van kinderkleding
fotografie doorNorbert 221123 070606 8 768x768 - Packshots van kinderkleding
fotografie doorNorbert 221123 070606 4 768x768 - Packshots van kinderkleding

voor baby kleding is flat-lay de standaard

Wel of niet op de pop fotograferen

We kunnen de kinder kleding als flat-lay fotograferen, hierbij krijg je packshots waarbij we de kleding netjes neerleggen op een ondergrond. Maar nog mooier is het fotograferen op een pop, hierbij zien mensen gelijk hoe het eruit ziet als het kledingstuk wordt gedragen.

Als je het nog mooier wilt maken dan kunnen we ook sfeerfotografie inzetten, 360 graden fotografie is ook een goede optie voor de luxere kledingstukken. Het fotograferen op een pop geeft een natuurlijke resultaat en zal een klant eerder verleiden om tot aankoop over te gaan.

kledingfotografie met echte kleuren 1 768x768 - Packshots van kinderkleding
Add Your Tooltip Text Here

heb je het snel nodig? Maak gebruik van onze spoedservice!

bij ons worden packshots van kinderkleding net iets mooier

Voor mensen die niet dagelijks fotograferen kan het moeilijk zijn om goede productfoto’s van kinderkleding te maken. De kleuren lijken steeds heel anders en de kleding kan er gekreukt uitzien. Om nog maar te zwijgen van de tijd die het kost om foto’s te maken en ze daarna te bewerken. Packshots van kinderkleding maken is echt een vak. 

Met onze styling skills zorgen wij er voor dat de kleding er op zijn mooist uitziet op onze speciale paspoppen. liever je kleding nog echter fotograferen? Wij hebben ook jarenlange ervaring om productfotografie met echte modellen te verzorgen. Wij gebruiken de nieuwste apparatuur en software om de kleuren en texturen van je kleding perfect vast te leggen.

team fotografie doorNorbert met poppen gesenden 768x744 - Packshots van kinderkleding
team productfotografie doorNorbert

specialisten in fotografie van kleding

transparant, eerlijk en met vaste prijzen

packshots van kinderkleding prijzen

Scroll to Top