Packshots van dekens, productfotografie doorNorbert

productfoto's van stoffen

Packshots van dekens

Bij ons begrijpen we hoe belangrijk het is om jouw dekens op een aantrekkelijke en overtuigende manier te presenteren aan jouw klanten. Of het nu gaat om wollen dekens, plaid of sprei, wij helpen je graag bij het presenteren van jouw deken collectie.

Onze ervaren fotografen hebben de expertise en de apparatuur om jouw dekens op de best mogelijke manier vast te leggen. We zorgen voor een optimale belichting en compositie, zodat de kleuren, texturen en details van jouw dekens perfect tot hun recht komen.

Onze fotografen hebben liefde voor stoffen en dat zie je terug in de productfoto’s.

bereken je prijs
vraag meer info
Packshots van dekens, productfotografie doorNorbert

productfoto's met echte kleuren

packshots van dekens laten maken?

Na de fotoshoot voeren we een nabewerking uit om de structuur van de stof nog beter te laten zien. Hierbij wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van contrastverhoging, zodat de structuur beter zichtbaar wordt. Ook kunnen we scherpte toevoegen om de details van de stof te benadrukken.

We begrijpen dat de structuur van de stof een belangrijk element is bij het kiezen van dekens en textiel producten. Daarom besteden we veel aandacht aan het kiezen van de juiste achtergronden en props om de producten zo goed mogelijk te presenteren. Hierdoor kunnen we de foto’s creëren die perfect passen bij jouw bedrijf en producten.

Presenteer je dekens op een overtuigende manier

Packshots van dekens die de warmte uitstralen

Als je op zoek bent naar productfotografie van dekens en textiel die de structuur van de stof zo goed mogelijk presenteert, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben oog voor detail en weten precies hoe we de producten het beste kunnen vastleggen en nabewerken.

Wil je meer weten over onze productfotografie en wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op en we vertellen je graag meer.

Vraag direct een offerte on-line aan zodat je een prijsindicatie hebt voor onze diensten.

Packshots van dekens, productfotografie doorNorbert

simpel, snel en doeltreffend

onze werkwijze

stuur je producten op

Stuur je producten naar ons toe of kom ze persoonlijk langs brengen. Wij zorgen voor een veilige opslag tot aan de fotoshoot.

wij fotografereen

Ons team van professionals fotografeert jouw producten. Na de shoot zorgen we ook voor de nodige nabewerking.

je ontvangt je bestanden digitaal

Je ontvangt de bewerkte foto's digitaal. Daarna sturen we je producten veilig en snel terug. Zo is het gehele proces moeiteloos en efficiënt.

team productfotografie doorNorbert

deze combinatie maakt ons uniek

transparant, eerlijk en zoveel mogelijk met vaste prijzen

onze prijzen voor packshots

bereken direct je prijs
Scroll to Top