Packshots van dameskleding, productfotografie doorNorbert

dameskleding

packshots van dameskleding laten maken

Bij het verkopen van kleding online zijn goede productfoto’s van cruciaal belang, vooral voor webshops die dameskleding verkopen. Webshops voor dameskleding hebben helaas het hoogste aantal retouren, vaak als gevolg van verkeerde maten of producten die er in werkelijkheid anders uitzien dan op de foto. De juiste packshots van dameskleding kunnen dit verminderen.

Een realistische productfoto met nauwkeurige kleuren zorgt ervoor dat klanten precies weten wat ze kunnen verwachten en vermindert het aantal retouren. Onze ervaren fotografen beschikken over de juiste apparatuur en expertise om prachtige, kleurechte productfoto’s te maken die bijdragen aan een hogere conversie van je producten en een lager retourpercentage.

We kijken ernaar uit om jou te helpen bij het maken van productfoto’s die jouw kledingcollectie laten stralen en het aantal retouren verminderen.

bereken je prijs
vraag meer info
Packshots van dameskleding, productfotografie doorNorbert
Packshots van dameskleding, productfotografie doorNorbert
Packshots van dameskleding, productfotografie doorNorbert
Packshots van dameskleding, productfotografie doorNorbert

Wel of niet op de pop fotograferen

De flat-lay methode biedt packshots van dameskleding door deze netjes neer te leggen op een achtergrond. Maar voor een nog realistischer beeld van hoe het kledingstuk eruit ziet als het wordt gedragen, raden wij het fotograferen op een pop aan. Hierdoor krijgen klanten een beter beeld van hoe het kledingstuk eruit ziet als het wordt gedragen en kunnen ze een betere beslissing maken over de aankoop.

Als je het nog mooier wilt maken dan kunnen we ook sfeerfotografie inzetten, 360 graden fotografie is ook een goede optie voor de luxere kledingstukken. Het fotograferen op een pop geeft een natuurlijke resultaat en zal een klant eerder verleiden om tot aankoop over te gaan.

foto's met echte kleuren

jouw dameskleding packshots net even mooier, maar hoe?

Voor mensen die niet dagelijks fotograferen kan het moeilijk zijn om goede productfoto’s van dameskleding te maken. De kleuren lijken steeds heel anders en de kleding kan er gekreukt uitzien. Om nog maar te zwijgen van de tijd die het kost om foto’s te maken en ze daarna te bewerken. 

Met onze styling skills zorgen wij ervoor dat jullie kleding er op zijn mooist uitziet. Dat kan via de flat-lay techniek maar ook op onze speciale paspoppen. Wil je de kleding nog realistischer laten fotograferen? Wij hebben jarenlange ervaring in productfotografie met echte modellen en gebruik de nieuwste apparatuur en software om de kleuren en texturen van jouw kleding echt en perfect vast te leggen.

Packshots van dameskleding, productfotografie doorNorbert
Add Your Tooltip Text Here
team productfotografie doorNorbert

specialisten in dameskleding fotografie

transparant, eerlijk en met vaste prijzen

dameskleding fotografie prijzen

bereken direct je prijs
Scroll to Top