kleding

packshots van kleding laten maken

Goede productfoto’s zijn voor iedereen van belang maar zeker bij kleding. Of het nu gaat om shirts, broeken of lingerie, webshops met kleding hebben het hoogste percentage retouren van alle webshops. Hierbij zijn de verkeerde maat, of het product ziet er toch niet zo uit als verwacht, de meest gehoorde redenen. De verkeerde maat kunnen wij helaas niet zoveel aan doen, maar het jouw kleding zo op de foto zetten dat het een zo realistisch mogelijk beeld geeft van de werkelijkheid wel.

We helpen je graag aan de juiste packshots van kleding voor de perfecte conversie van jouw producten en een zo laag mogelijk retourpercentage.

bereken je prijs
vraag meer info

wij fotograferen ook met modellen

Wel of niet op de pop fotograferen

We kunnen de kleding als flat-lay fotograferen, hierbij krijg je packshots van kleding die netjes neergelegd zijn op een ondergrond. Maar nog mooier is het fotograferen op een pop, hierbij zien mensen gelijk hoe het eruit ziet als het kledingstuk wordt gedragen.

Als je het nog mooier wilt maken dan kunnen we ook sfeerfotografie inzetten, 360 graden fotografie is ook een goede optie voor de luxere kledingstukken. Het fotograferen op een pop geeft een natuurlijke resultaat en zal een klant eerder verleiden om tot aankoop van de kleding over te gaan.

heb je het snel nodig? Maak gebruik van onze spoedservice!

bij ons worden jullie herenkleding packshots net iets mooier

Het team van doorNorbert zorgt voor net even mooiere foto’s, maar hoe doen we dat? Ons team bestaat uit echte vakidioten, dat betekent dat iedereen bij ons een echte passie heeft voor fotografie en we er alles aan willen doen om elke foto net even wat beter en bijzonderder te maken dan het gemiddelde.

Hiervoor zorgen we niet alleen voor de juiste apparatuur en de juiste mensen maar zorgen we ook voor de perfecte fotobewerking achteraf. Op die manier zorgen wij voor de beste packshots van kleding voor jou. Bereken snel en vrijblijvend de prijs voor jouw foto’s, we helpen je graag.

packshots van kleding, productfotografie doorNorbert
team productfotografie doorNorbert

deze ondernemers werken met ons

transparant, eerlijk en met vaste prijzen

kleding fotografie prijzen

bereken direct je prijs
Scroll to Top