tips and trick voor productfotografie

De maten van onze kinderpop voor kledingfotografie

Wij leggen uit welke maat kleding je het beste kan gebruiken voor het fotograferen van kleding op onze damespop.

Liever iets te groot dan te klein!

Een goede pasvorm van kleding is belangrijk, met name bij de rug- en borstbreedte, omdat een slechte pasvorm kan resulteren in oncomfortabele vouwlijnen. Bij onze fotoshoots maken we gebruik van kledingpoppen, die speciaal zijn ontworpen om kleding vrijstaand te kunnen fotograferen. Dit stelt onze klanten in staat om de binnen- en buitenkant van het kledingstuk goed te bekijken en een goed beeld te krijgen van hoe het eruit ziet als het wordt gedragen.

Onze kledingpoppen zijn opgebouwd uit verschillende onderdelen, die we in- en uit elkaar kunnen halen om de perfecte pasvorm voor elk kledingstuk te creëren. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat jouw kleding er perfect uitziet op onze poppen. Bij packshots van kinderkleding is maat 146 vaak de beste maat om te gebruiken.

packshots van kinderkleding; maat 146

Als het niet mogelijk is om de exacte maat te leveren, raden we aan om een maat groter te leveren dan te klein. Strak zittende kleding is namelijk lastig te corrigeren en kan resulteren in oncomfortabele vouwlijnen. Door een maat groter te leveren, kan de kleding eventueel nog worden aangepast door het af te spelden, waardoor de pasvorm optimaal is en de kledingpop de kleding met plezier kan dragen.

 Let op; bij strak zittende kleding is corrigeren bijna onmogelijk. Kun je niet de exacte maat leveren ? Lever dan liever een maat te groot.

Bij twijfel kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.

Maten kinderpop maten in cm
borst 71
taille 64
heup 80
bovenbeen 45
knie 35
kuit 31
enkel 25
pols 16
bovenarm 22
rugbreedte 31
borstbreedte 26

Wij fotograferen elke dag producten net iets mooier zodat onze klanten meer omzet en minder retouren hebben.

Heb je nog een vraag? Die beantwoorden wij graag!

stel je vraag

gerelateerde onderwerpen

6 tips voor kledingfotografie voor e-commerce

Als eigenaar van een e-commerce bedrijf weet je hoe belangrijk het is om je producten op de juiste manier te presenteren aan potentiële klanten. Goede productfoto's zijn daarbij van...

Scroll to Top