tips and trick voor productfotografie

De maten van onze herenpop voor kledingfotografie

Wij leggen uit welke maat kleding je het beste kan gebruiken voor het fotograferen van kleding op onze herenpop.
fotografie doornorbert 220304160048

De kleding kan beter iets groter dan te klein zijn

Voordat je jouw producten naar ons opstuurt of langskomt met jouw artikelen, is het handig om te weten of het kledingstuk ook past bij onze poppen. 

Bij onze fotoshoots maken we gebruik van zogenaamde “invisible man” poppen, die speciaal zijn ontworpen om kleding vrijstaand te kunnen fotograferen. Op deze manier kunnen klanten de binnen- en buitenkant van het kledingstuk goed bekijken en lijkt het net alsof het wordt gedragen door een onzichtbare persoon.

Wij hebben verschillende poppen beschikbaar, waaronder poppen voor dames, kinderen en heren. Deze poppen zijn opgebouwd uit verschillende onderdelen, die we in- en uit elkaar kunnen halen om zo de perfecte pasvorm voor elk kledingstuk te creëren. Zo ben je er zeker van dat jouw kleding er perfect uitziet op onze poppen.

packshots van herenkleding; maat 48 

Een goede pasvorm bij packhot voor herenkleding is belangrijk, met name bij de rug- en borst. Wanneer deze maten niet goed aansluiten, kunnen er lelijke vouwlijnen ontstaan. Helaas worden confectiematen niet altijd consequent uitgevoerd, daarom hebben wij onze herenpop opgemeten en alle maten in een tabel gezet. Door deze maten te gebruiken, kan de juiste maat kleding geselecteerd worden voor de herenpop, waardoor de pasvorm optimaal is.

Indien het niet mogelijk is om de exacte maat te leveren, is het beter om een maat groter te leveren dan een maat kleiner. Dit komt doordat strak zittende kleding vaak lastig te corrigeren is. Door een maat groter te leveren, kan de kleding eventueel nog worden aangepast door het af te spelden. Op deze manier wordt voorkomen dat er oncomfortabele vouwlijnen ontstaan en kan de herenpop de kleding met veel plezier dragen.

 Let op; bij strak zittende kleding is corrigeren bijna onmogelijk. Kun je niet de exacte maat leveren ? Lever dan liever een maat te groot.

Bij twijfel kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.

maten mannenpop maten in cm
borst 94
taille 75
heup 94
bovenbeen 55
knie 38
kuit 41
enkel 28
pols 20
bovenarm 33
rugbreedte 38
borstbreedte 38

Wij fotograferen elke dag producten net iets mooier zodat onze klanten meer omzet en minder retouren hebben.

Heb je nog een vraag? Die beantwoorden wij graag!

stel je vraag

gerelateerde onderwerpen

6 tips voor kledingfotografie voor e-commerce

Als eigenaar van een e-commerce bedrijf weet je hoe belangrijk het is om je producten op de juiste manier te presenteren aan potentiële klanten. Goede productfoto's zijn daarbij van...

Scroll to Top