tips and trick voor productfotografie

De maten van onze damespop voor kledingfotografie

Wij leggen uit welke maat kleding je het beste kan gebruiken voor het fotograferen van kleding op onze kinderpop.

de kleding kan beter iets groter dan te klein zijn

Een goede pasvorm van kleding is ook bij de damespoppen belangrijk, met name bij de  borst en heup. Bij een slechte pasvorm kunnen er oncomfortabele vouwlijnen ontstaan. Om deze reden is het handig om te weten of het kledingstuk past bij onze poppen voordat je het naar ons opstuurt of langskomt met jouw artikelen.

Bij onze fotoshoots maken we gebruik van verschillende poppen, waaronder damespoppen, kinderpoppen en herenpoppen. Deze poppen zijn opgebouwd uit verschillende onderdelen die we in- en uit elkaar kunnen halen om de perfecte pasvorm te creëren voor elk kledingstuk. Zo weet je zeker dat jouw kleding er perfect uitziet op onze poppen.

Voor packshots van dameskleding op onze damespop is het vaak het beste om een maat groter te leveren dan te klein. Het is namelijk lastig om strak zittende kleding te corrigeren en dit kan resulteren in oncomfortabele vouwlijnen. Door een maat groter te leveren, kan de kleding eventueel nog worden aangepast door het af te spelden, waardoor de pasvorm optimaal is en de pop de kleding met plezier kan dragen.

packshots van dameskleding; maat 36 

De damespop heeft maat 36 en cup 75B. Het is belangrijk dat de kleding bij de damespop netjes om de borst en heupen past. Juist waar de kleding te ruim valt  kunnen wij dit wel corrigeren.

 Let op; bij strak zittende kleding is corrigeren bijna onmogelijk. Kun je niet de exacte maat leveren ? Lever dan liever een maat te groot.

Bij twijfel kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.

maten damespop maten in cm
borst 84
taille 66
heup 92
bovenbeen 45
knie 37
kuit 36
enkel 24
pols 16
bovenarm 25
rugbreedte 30
borstbreedte 37
BH maat 75 B

lees ook

Scroll to Top