360 graden fotografie van kleding

het product van alle kanten

Wil je een sublieme online productbeleving? Kies dan voor een 360 graden productfoto van kleding.

Op onze speciale pop maken wij de foto’s uit meerdere hoeken. Vervolgens maken wij de achtergrond handmatig 100% wit. Tot slot voegen wij deze afbeeldingen samen in een viewer.

Kortom; een stukje ambacht waarmee hogere kwaliteit gehaald wordt dan de kant-en-klaar-cabine oplossingen.

bereken je prijs
vraag meer info

je klanten zullen dit fantastisch vinden

Waarom heb je 360 foto's nodig?

Met onze 360 graden foto’s van kleding kunnen jouw klanten de kleding vanuit alle hoeken bekijken, waardoor ze het gevoel krijgen alsof ze het product in hun handen hebben. Dit is de meest aansprekende manier om producten te presenteren op je website of webshop.

Wij zetten de pop op een schijf die stapsgewijs ronddraait. Elke keer als de schijf stopt maken wij een foto. Deze foto’s voegen wij samen in een viewer en leveren deze bestanden digitaal aan. Het enige wat jij nog hoeft te doen is deze complete 360 graden afbeedling toevoegen aan je website of webshop.

full service met fotografie doorNorbert

wij verzorgen het complete proces

Lever je kleding zo netjes mogelijk aan zodat wij direct aan de slag kunnen! Voor 360 graden fotografie is het belangrijk dat de kleding goed past, omdat er van elke kant een foto wordt gemaakt. Bij packshots of sfeerfotografie is dat minder kritisch en kunnen wij de kleding afspelden, bij een 360 graden foto gaat dat dus niet.

Naast het fotograferen is het bewerken van foto’s een cruciale stap om goede productfoto’s te maken. Op deze manier maken we de 360 graden van kleding kleur-echt en maken we achtergrond 100% wit of juist transparant.

Bereken snel je prijs via onderstaande formulier of plaats direct je opdracht.

team productfotografie doorNorbert

deze ondernemers werken met ons

ook een 360 foto is met een pop mogelijk

360 graden fotografie van kleding prijzen

bereken direct je prijs
Scroll to Top