PF DN 1 - 360 graden fotografie van cadeaupakketten

360 graden productfotografie van cadeaupakketten

het product van alle kanten

Productfoto’s zorgen voor een goede indruk van je product, klanten kunnen op deze manier zien wat je verkoopt. Maar het van alle kanten bekijken zoals je in een winkel wel kunt is niet mogelijk.

Wij maken met onze specialistische apparatuur 360 graden foto’s van jouw product zodat je klant jouw product écht goed kan bekijken en weet wat hij koopt.

je klanten zullen dit fantastisch vinden

Waarom heb je 360 foto's nodig?

Jij kunt je klanten een duidelijker beeld van je product bieden door gebruik te maken van 360 graden fotografie. Hierdoor hebben ze een nauwkeuriger beeld van de vorm en de details van het product. Dit maakt het makkelijker voor hen om een weloverwogen beslissing te nemen. Het biedt een meer realistische weergave van het product dan standaard packshots en zorgt ervoor dat de klant beter geïnformeerd is over wat hij of zij koopt.

full service met fotografie doorNorbert

wij verzorgen het complete proces

Wij hebben alles in huis, de apparatuur voor het maken van de 360 graden foto’s, het beste team en de juiste mensen die er voor zorgen dat jouw foto’s zo goed en mooi mogelijk naar voren komen. Uiteraard kunnen we de foto’s aanleveren zoals je wilt, vrijstaand, een witte achtergrond, maar ook met een eventueel watermerk.

Ons team kan ook packshots en sfeerfotografie regelen. Het enige dat jij nog hoeft te doen is het opsturen van je producten naar ons. Makkelijker kunnen we het niet maken. Binnen enkele dagen ontvang je perfecte foto’s voor jouw bedrijf die je direct on-line kan presenteren. 

Bereken snel je prijs via onderstaande formulier of plaats direct je opdracht.

fotografie doorNorbert team 2 768x768 - 360 graden fotografie van cadeaupakketten

specialisten in 360 graden fotografie

afhankelijk van de grote en of het product zelf blijft staan

360 graden fotografie prijzen

product staat zelfstandig
heeft ondersteuning nodig
Scroll to Top