360 graden productfotografie van bloemen

je bloemen van alle kanten

Of je nu bloemen kweekt, bloemen verkoopt of bloemen online aanbiedt, wij zorgen ervoor dat jullie bloemen opvallen.

Onze 360 graden fotografie biedt een prachtig beeld van jullie bloemen vanuit elke hoek. Je klanten kunnen de bloemen van dichtbij bekijken, wat hen een beter idee geeft van de kwaliteit en schoonheid.

We streven ernaar om uw bloemen net iets mooier te maken dan ze al zijn. We gebruiken de nieuwste apparatuur en technieken om ervoor te zorgen dat we de echte kleuren van de bloemen vastleggen en ze zo realistisch mogelijk presenteren.

bereken je prijs
vraag meer info

je klanten zullen dit fantastisch vinden

Waarom heb je 360 foto's nodig?

Jij kunt je klanten een duidelijker beeld van je bloemen bieden door gebruik te maken van 360 graden fotografie. Hierdoor hebben ze een nauwkeuriger beeld van de vorm en de details. Dit maakt het makkelijker voor hen om een weloverwogen beslissing te nemen en zorgt voor een meer realistische weergave van het product dan standaard pack shots. Zo kan de klant beter geïnformeerd een keuze maken over wat hij of zij koopt.

full service met fotografie doorNorbert

wij verzorgen het complete proces

Wij hebben alles in huis, de apparatuur voor het maken van de 360 graden foto’s, het beste team en de juiste mensen die er voor zorgen dat jouw foto’s zo goed en mooi mogelijk naar voren komen. Uiteraard kunnen we de foto’s aanleveren zoals je wilt, vrijstaand, een witte achtergrond, maar ook met een eventueel watermerk.

Ons team kan ook packshots en sfeerfotografie regelen. Het enige dat jij nog hoeft te doen is het opsturen van je producten naar ons. Makkelijker kunnen we het niet maken. Binnen enkele dagen ontvang je perfecte foto’s voor jouw bedrijf die je direct on-line kan presenteren. 

Bereken snel je prijs via onderstaande formulier of plaats direct je opdracht.

specialisten in 360 graden fotografie

afhankelijk van de grote en of het product zelf blijft staan

prijzen van 360 graden fotografie van bloemen

bereken direct je prijs
Scroll to Top